milivolt electronics world news Hemzemin_geitler_Bykehir_Belediyesi\'ne_devrediliyor-didimhaber.net
01-02-2016

Hemzemin geitler Bykehir Belediyesi\'ne devrediliyor

Hemzemin_geitler_Bykehir_Belediyesi\'ne_devrediliyor

Aydn’da TCDD’ye ait hemzemin geçitler, Büyükehir Belediyesi’ne devrediliyor. Kontrollü ve kontrolsüz hemzemin geçitlerin devriyle ilgili son aamaya gelindi. 2003 ylnda taeron firmaya verilen hemzemin geçit iletmesi, Aydn’da belediyeye devredilecek. Devir tamamlandnda Buharkent’ten Ortaklar’a kadar bekçili 13 hemzemin geçitteki 52 taeron firmada 12 yldr çalanlarn iine son verilerek, belediye elemanlar görev alacak. Eitimini tamamlayan hemzemin geçit bekçileri, Aydn ve ilçelerinde deneme çalmalarna balad.

TCDD 3. Bölge Müdürü Murat Bakr, Aydn\'n da aralarnda bulunan alt ili kapsayan sorumluluk bölgelerinde 554 tane hemzemin geçit bulunduunu, bunun 220 tanesinin elektrikli, geri kalannn kontrollü veya kontrolsüz geçitler olduunu, 189 tane de bekçili hemzemin geçit bulunduunu ifade etti. Aydn Büyükehir Belediyesi’nin, hemzemin geçitlerin iletmesini almasndan memnun olduklarn belirten Bakr, yeni personelin eitimlerinin verildiini söyledi. Aydn’da bekçili hemzemin geçit bulunan bütün belediyelerle mahkemelik olduklarn belirten Murat Bakr, “Buralarda hizmeti, yerel yönetimlerin karlamas gerekiyordu. Onlar yapmad için bu hizmeti de can güvenlii için biz veriyorduk. Yaplanlarn bedelini de faturalandryorduk ancak belediyeler, bu faturalar ödemediler. Aydn Büyükehir Belediyesi ve dier belediyelerle mahkemelik olduk. Aydn Büyükehir Belediyesi, \'Bu hizmetlerin karlnda yüksek meblalar ödüyoruz.\' demir ama bize hiç ödeme yapmadlar.” eklinde konutu.

Bu arada Aydn’daki 13 hemzemin geçidin her birinde dört kiinin çaltn belirten ve isminin açklanmasn istemeyen bir taeron firma çalan, 52 içinin iine son verileceini söyledi. Kendisinin ve dierlerinin, 12 yldr çaltklar iten çkarlmasna anlam veremediini belirtti.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..